Εγγραφείτε
BDSM Hellas σας βοηθάει να συνδέεστε και να μοιράζεστε πράγματα με τους ανθρώπους στη ζωή σας.

Περι ειλικρινιας του Κυριαρχου

Οταν καποιος ειναι απολυτα ειλικρινής με καποιον αυτο λογίζεται ως εκφραση σαδισμου του πρωτου ως προς τον δευτερο.
Αν καποιος αποζητα την απολυτη ειλικρινια , τοτε αυτο ειναι μια εκφραση μαζοχισμου.
Σε επιπεδο bdsm τωρα.
Ειναι στη διακριτική ευχέρεια του Κυριαρχου να ενημερωσει την υπο για οποιοδηποτε θεμα θεωρει σημαντικο να γνωρίζει εκεινη.
Ο Κυριαρχος επιλεγει αν , ποτε , και τι ακριβως θα γνωστοποιηθει στην υπο για οτιδήποτε. Η γνωση αυτη εχει καθαρα ενημερωτικο χαρακτηρα μια και η συμμετοχη της υπο στη διαμορφωση των αποφάσεων του Κυριαρχου ειναι μηδενικη. Η ενημερωση αυτη εχει λειτουργικο χαρακτηρα ως προς τη γνωστοποιηση των ζητουμενων του Κυριαρχου απο την υπο. Για οποιοδηπτοε αλλο θεμα ειναι απλα μια ενημερωση.
Η εμπιστοσυνη πανω στην οποια καλειται να θεμελιωθει μια σχεση bdsm βασίζεται στην παραδοχή απο την πλευρα της υπο της αξιοπιστίας του Κυριάρχου . Μια "εμπιστοσύνη" βασιζόμενη σε συνεχη τροφοδότηση πληροφοριων του Κυριαρχου προς την υπο για τον τροπο σκεψης του , τα αισθηματα και τους προβληματισμους του θα ηταν επιπλαστη.
Απαιτει πιστη απο την πλευρα της υπο στα κινητρα και μεθοδολογία του Κυριαρχου.
Κυριαρχια που επεξηγείται συνεχώς δεν νοειται.
Ο Κυριαρχος δεν εχει κανενα λογο να πει ψεμματα. Επιλεγει το ποτε , αν και ποιο μερος της αληθειας θα αποκαλυψει. Το ψεμμα του Κυριαρχου είναι ασκοπο. Επιλεγει να πει την αληθεια εξεταζοντας την αφοσιωση της υπο , οταν την εκθετει σε πληροφοριες που μπορει να ειναι εξαιρετικα επωδυνες για εκείνη και οταν της αποκαλυπτει μερος του σχεδιου του για εκεινην.
Ετσι μεσα απο την απολυτη "σαδιστικη" ειλικρινεια ο Κυριαρχος puts her submission to the test.
Της εξηγει οτι μεσα στη συνεχώς μεταβαλλομενη πραγματικοτητα της αναλογα με τις επιθυμιες του , εκεινη οφειλει να προσαρμοζεται .
Το ψέμα ειναι αδυναμια του Κυριαρχου να εκφράσει το πλανο του στην υπο και φοβος εκφρασης πτυχών του εαυτου του που πηγάζουν μαλλον απο τις διαστρεβλώσεις που μιλουν για ατρωτους Κυριαρχους κλπ.
Αυτη η παραφιλολογία συχνα δινει μια εξωπραγματικη διασταση στο στατους του Κυριαρχου προκαλώντας υπερβολικες , πομπώδεις εκφρασεις απο τους Κυριαρχους που μαστιζονται απο επιπλαστες ανασφάλεις λογω των εξωπραγματικων προασδοκιων που εχουν απο τον εαυτο τους.
Μου θυμιζει τα τραγελαφικα ματσο αντρικα στερεοτυπα των βανιλια.

Η γνωμη σας;
All times are GMT +8. The time now is 12:51 am.