Εγγραφείτε
BDSM Hellas σας βοηθάει να συνδέεστε και να μοιράζεστε πράγματα με τους ανθρώπους στη ζωή σας.

Πολιτικες προεκτασεις του bdsm

Το bdsm δεν εχει υψηλα ιδανικά ουτε μαχεται για ανατροπη ή εξέλιξη, παρα μόνο περιστρέφεται γύρω απο τις εκφάνσεις της απολαυσης και τις παραλλαγές αυτής. Μιας απολαυσης πολυπλοκης και πολυδιάστατης που ξεφέυγει απο τη νορμα ( εξου και παραφιλια κατα Dsm -IV).
Ομως καθε πραξη ειναι πολιτική και ο τρόπος που διαχειριζεται κανεις τις bdsm τασεις και επιθυμίες του αντανακλουν πολλα για τις πολιτικές του πεποιθήσεις και την γενικοτερη σταση ζωής του.
Αυτοι που ταυτίζονται με την σαδομαζοχιστική σχολή και εστιαζουν στον πονο ως την πεμπτουσια του bdsm εχουν να διαχειριστουν τον σαδισμο ή τον μαζοχισμο τους. Η φροντιδα για τη διατηρηση της ψυχικής και σωματικής ακεραιοτητας της μαζοχίστριας αποτελει το κριτήριο για το χαρακτηρισμο των πραξεων του σαδιστη . Πραξεις που θετουν σε κινδυνο τη ζωή και την υγέια της μαζοχιστριας ειναι φανερο πως κατατασουν τον σαδιστη σε μια συγκεριμενη κατηγορία. Αυτή του μισανθρωπου που προβάλει την δικη του απογνωση και μισος στους αλλους.

Το bdsm μπορει να αποτελεσει καταφύγιο για μισανθρωπους οι οποιοι α) ειναι απενοχοποιημενοι η β) ενοχικοί
Οι δευτεροι ψαχνουν αλλοθι εξειδανικευοντας την επιθυμία τους σε κατι ιδεαλιστικό και κατα κανονα ηθικά αποδεκτο απαλλασοντας ετσι τη συνειδηση τους απο το βάρος της ενοχής του να απολαμβανεις εις βάρος του αλλου.Βρίσκονται συνηθως στις επαλξεις του D/s ως κύρηκες των υψηλών ιδανικών του χαρισματικου μεντορα που αναλαμβάνει την ευθύνη της καθοδήγησης και εξελιξης της υπο.

οι πρώτοι ενεργουν αυτονομα με απωτερο ιδανικο την ολοκληρωτική υποταγή της υποτακτικής και τις μεθοδους που οδηγουν σε αυτό. Ειναι ελευθεριακοι μελετητες του τροπου ισοπέδωσης του αμυντικου μηχανισμου του Εγω που λεγεται αρνηση και της διεισδυσης σε βαθύτερα στρώματα της ψυχικής σφάιρας , όντας ερασιτέχνες που κανουν αποπειρες επηρεασμου του ασυνειδήτου αδιαφοροντας προκλητικά για τις συνεπειες πανω στην υπο που φυσικα δεν μπορουν να προβλεψουν.
Αυτοι είναι μικροι μεγκελε που παραβλεπουν εν γνωση τους τον φυσικο αμυντικο μηχανισμο της αρνησης για την ναρκισιστική ικανοποιηση των «κυριαρχικων » τους επιθυμιών. Παιζουν με τις υπο σαν να ηταν τα πειραματοζωά τους.Ομως τους διεφευγει κατι : η φύση δεν σφάλλει. Και αν η φύση επελεξε αμυντικους μηχανισμους είναι γιατι προστατευει κατι που δεν είναι αλλο από την ψυχική υγεια Είναι περιττό να αναφέρω που πιστευω ότι πολιτικα κατατάσσονται αυτοι οι μικροι μεγκελε.
All times are GMT +8. The time now is 1:10 am.