Εγγραφείτε
BDSM Hellas σας βοηθάει να συνδέεστε και να μοιράζεστε πράγματα με τους ανθρώπους στη ζωή σας.

Περι Σαδισμού

Περι Σαδισμου.
Η αστοχία διαχείρισης της σαδιστικής επιθυμίας λογω έλλειψης αυτοκυριαρχίας οσο και αυτο ελεγχου οδηγει στην ανεξελεγκτη εκφραση του.
Αυτο δημιουργέι πολλά προβλήματα, στον ιδιο οσο και στον κοινωνικο του περιγυρο . Ουσιαστικά τον απομονώνει γιατι ο σαδισμος οδηγει σε αντικοινωνικές συμπεριφορές.
Παραλλήλα αν η ελλειψη αυτοελεγχου οφειλεται σε ανυπαρξία συνείδησης η ελεγκτικού υπερεγώ τοτε μιλαμε για περιπτωση που χρειαζεται παρεμβαση επαγγελματία της ψυχικής υγείας, μια και προκειται για σοβαρη ψυχικη ασθενεια.
Ο Σαδισμος ειναι μια δύναμη καταστροφική απο τη φύση της που ομως μπορει να διαχειριστεί καποιος με ωριμοτητα ώστε να τον οδηγήσει στην απολαυση της προκλησης πονου οσο και στον διακριτικο χειρισμο της προσωπικοτητας της μαζοχιστριας .
Αλλωστε η "Κυριαρχικοτητα" ειναι η εκφανση του Σαδισμου σε ψυχικο επιπεδο, η επιθυμία επιβολής και καθυπόταξης.
Δεν προκειται για μανιπιουλαρισμα με την εννοια της απατης αλλα σε μια αμοιβαια επιθυμία αφενος του Σαδιστη για καθυποταξη και της μαζοχιστριας υπο για περιορισμο της επωδυνης για αυτην ελευθερίας.
Οι ψυχολογικοι λογοι που η ελευθερια ειναι επωδυνη για την μαζοχιστρια και οι λογοι που ο σωματικος πονος φανταζει λυτρωτικος ειναι το κλειδι που καθε Σαδιστης καλειται να ανακαλυψει για να μπει βαθια μεσα στον ψυχισμο της και να προκαλεσει την πολυποθητη και για τους δυο ανευ ορων παραδοση στον ερωτικο Σαδισμο που λυτρώνει μεσα απο την παραδοση στις επιταγες του κτηνώδους ασυνειδητου, την ομοιπαθητική του πονου στον πονο και της βίωσης του τραυματος της παιδικης ηλικιας με απωτερο στοχο την συμφιλίωση με αυτο (στην γλωσσα του ψευδεπιγραφου D/s αυτη η κατασταση περιγραφεται ως η lifestyle σχεση Master-slave ) .
Ο Σαδισμος συχνα ειναι ενα υπεροχο ψυχολογικο παιχνιδι και οποιος νομίζει οτι περιοριζεται σε μηχανιστικες κινήσεις χειρισμου εργαλειων πονου δεν καταλαβε τιποτα.
Ειναι ο σκοτεινος ευγενης που δεν κρυβει τις προθεσεις του και χαμογελώντας αφοπλιζει ολες τις αμυνες μεχρι να κατασπαραξει το ευτυχισμενο θυμα του.

Ποια ειναι η δική σας οπτική για το σαδισμό;
Ο σαδισμός προφανώς έχει κάποια κλιμάκια, ανάλογα με το επίπεδο του καθενός κκαι την πορεία του. Αφ' ενός μεν έχει ψυχολογική βάση, αφ' ετέρου δε σωματική εκδήλωση. Πολλές φορές μπορεί να εκφραστεί με μία σωματική κίνηση, με ένα πιάσιμο του χεριού ή κάποιου σημείου του σώματος που να υποδεικνύει τον έλεγχο, σε αρχικό στάδιο.
All times are GMT +8. The time now is 1:19 am.