Εγγραφείτε
BDSM Hellas σας βοηθάει να συνδέεστε και να μοιράζεστε πράγματα με τους ανθρώπους στη ζωή σας.

Τρελό ξέσκισμα ( πρωκτικό )

Η Άννα είμαι. Με 160 ύψος, καστανά μαλλιά, μικρά βυζιά με καρφιά ρώγες, κωλαράκι πεταχτό και στρογγυλό και πόδια που ξετρελαίνουν τους άντρες. το μουνί μου καυτό με μεγάλα μουνόχιλα Είμαι μεγάλη αλανιάρα, πουτανάρα, ψωλοαρπάχτρα, ανωμαλιάρα, πλακομουνού, παρτουζιάρα και … μ’ αρέσει πολύ. Είμαι μπάργουμαν και στριπτιζεζ. Mε πολλές ερωτικές εμπιρίες. Μια γυναίκα αχόρταγη που βρείσκω κατάλληλους άντρες που θα με ξεσκίσουν κανονικά:::
Aπολαύστεμαι:::
Eβαλα ένα κοντό μαύρο φουστάνακι, ένα δαντελένιο μπούστο ώστε να φαίνονται οι ρώγες μου, κάλτσες, πολύ ψηλές γόβες και μια καμπαρτίνα για να μπορέσω να πάω στο ξενοδοχείο που είχα κλείσει το ραντεβού. Στην είσοδο με περίμενε ένας άντρας.
«Έτσι σε θέλω.. Καυλωμένη.. Πουτάνα.. Να ζητάς πούτσους να σε γαμήσουν». μού είπαι. όταν με είδε.
Ανεβήκαμε επάνω και άνοιξε την πόρτα όπου αντίκρισα πέντε άντρες να με περιμένουν. φορούσαν τα σώβρακα τους μόνο. Με πήραν και με έβαλαν στο κρεβάτι. Με περικύκλωσαν και άρχισαν να γδύνονται. Έβγαλαν όλοι τις πούτσες τους να δω τι με περιμένει.. Ένα βράδυ γεμάτο γαμήσι από έξι πολύ καλά καυλωμένους άντρες.. Σκέτη απόλαυση! Τα θέαμα με καύλωσε σε απίστευτο σημείο. Άρχισαν να με γδύνουν:::
Tο Παρτάκι Άρχισε:::

Το στόμα μου αναζητούσε πούτσους για να ρουφήξω. Αμέσως έπιασα δυο και άρχισα να τους γλείφω, να τους βάζω βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου ενώ τα χέρια μου έπαιζαν με άλλους δύο. Ήμουν γονατιστή ενώ αυτοί όρθιοι και μου γαμούσαν το στόμα μου με τη σειρά..όταν τους έφτιαξα με το τσιμπούκι που τους έκανα Με γύρισαν μπρούμυτα στα τέσσερα και ένιωσα να με καρφώνουν με έναν σκληρό μεγάλο πούτσο μέσα στο μουνί. Με σήκωσαν λίγο ώστε ένας ακόμα να μπει από κάτω για να μπορέσουν να με πάρουν δυο μαζί από το μουνί.. να το ξεχειλώσουν όσο ποτέ. Πάντα το στόμα μου ήταν γεμάτο ώστε να μην φωνάζω, να με πνίγουν με το πόσο βαθιά βάζανε τις ψωλές τους στο λαρύγγι μου. Πολύ γρήγορα εγώ ζητούσα να με γαμήσουν και από τον κώλο. Αμέσως ένας πούτσος καρφώθηκε στον κώλο μου. Φώναξα δυνατά ...... Έτσι είχα δυο πούτσους στο μουνί, ένα στον κώλο και δυο στο στόμα.. Γρήγορα ο έκτος είπε::: «Ρε παιδιά, να γαμήσουμε μαζί τον κώλο της. Να την ανοίξουμε όσο δεν φαντάζεται» η πουτάνα..
να πω ότι τρόμαξα; Είχα πάρει πολλές φορές δυο από το μουνί αλλά και τον κώλο…

Έτσι λοιπόν με ανέβασαν να κάτσω πάνω στην ψωλή του ενός που μπήκε βαθιά στον κώλο μου.
Με κράτησε σφιχτά να με ακινητοποιήσει για να μπει κι ένας ακόμα στον κώλο μου: δεν πρόλαβα να δεχτώ και τους δύο πούτσους στο κωλαντερο μου όταν ενιωσα κι έναν τρίτο να κάνει εισβολή..Ξαφνικά ένιωσα τον κώλο μου να σκίζεται, να ανοίγει όσο ποτέ. Να προσπαθεί να δεχτεί τις τρείς ψωλές. Ο πόνος τρομερός, η καύλα ακόμα περισσότερη. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα τα κατάφερνα. Με γαμούσαν τρείς από τον κώλο! Χύσανε γρήγορα και οι τρεις. Κατόπιν με Περίλαβαν οι άλλοι τρείς της παρέας...οι οργασμοί μου ερχόταν κάθε πέντε λεπτά ενώ αέρια μου έφευγαν από πίσω από το άνοιγμα που μου είχαν κάνει...
Ο κώλος χυμένος και ανοιγμένος είχε πάρει φωτιά από της πολλές εισβολές που δεχόταν..
Έτσι αποφάσισαν ότι και οι έξι θα μου γαμήσουν μόνο τον κώλο για το υπόλοιπο της βραδιάς

Τώρα που τον άνοιξαν δεν θα τον άφηναν να κλείσει. Μετά από τουλάχιστον δυο ώρες γαμήσι μόνο από τον κώλο, όπου όλοι με είχαν χύσει μέσα, σηκώθηκα και τα χύσια τους τρέχανε στα πόδια μου.
Xαμογελούσανε πονηρά. «Νομίζω ότι οι καύλες σου αποζημιώθηκαν πουτανίτσα» είπαν

φιλάκια Άννούλα το κορίτσι του πρωκτικού σεξ και της παρτούζας
από μικρή έμαθα να γαμιέμαι: πότε, που, και πως. Από τότε δε χάνω ευκαιρία και το γεύομαι σε κάθε πρόκληση σε όλες τις μορφές και τις διαστάσεις του.Με ευχαριστεί να είμαι αντικείμενο ηδονής:
All times are GMT +8. The time now is 1:12 am.